GYROS FASTFOOD HOUTEN

GYROS FASTFOOD HOUTEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 126 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gyros Fastfood Houten. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 19:30 Super lekker
3 jul 2022 om 19:04 Snel bezorgd, goed vlees, goede portie en erg lekkere tzatziki! Jammer dat we dit eerder ontdekt hebben
30 jun 2022 om 22:33 Smaak van eten was lekker, alleen zeer kleine porties en echt koud geleverd!! Na 50 minuten gebeld, zeer asociaal aan de telefoon. Bezorger was overigens erg netjes en aardig!!!
22 jun 2022 om 23:11 Eerste keer besteld. Eten was lekker, goed warm en mooi verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
22 jun 2022 om 20:30 Opnieuw erg lekker! T Was een royale portie waar we morgen nog een keer van gaan genieten!
22 jun 2022 om 20:10 Eerste keer bestelling geplaatst. Eten was lekker. Nog warm bij levering. Gaan er nog er nog wel meer iets bestellen.
18 jun 2022 om 21:54 Heerlijk gyros gegeten en aardig snel bezorgd.
16 jun 2022 om 22:26 Kip was gort droog en taai! Echt niet te eten…. Heb het zo weg gegooid. Normaal is het eten top maar dit was echt slecht , als ik dit nog een keer krijg voor 25€ bestel ik nooit meer.
9 jun 2022 om 20:27 Heerlijk gegeten. Super verpakt heel netjes.
7 jun 2022 om 5:38 40 minuten te laat bezorgd, geen berichtje dat het later kwam. Souvlaki was gort droog, patat smaakte alsof het was opgewarmd. Gyros was oke. Duidelijk niet op drukte ingesteld. Niet voor herhaling vatbaar.
6 jun 2022 om 18:08 Eten was koud jammer Maar was wel genoeg
6 jun 2022 om 10:39 Zalig lekker Griekse eten We hebben vol buik Volgende keer weer besteld of bijbtestaurant